Forraljunk sós vizet, főzzük meg benne a tésztát.
A krumplit, heringet, almát, salátát és a céklát vágjuk apróra. Öntsük őket egy tálba, és keverjük
A meghámozott, kimagozott paradicsomot felcsíkozzuk, a homárt feldaraboljuk, majd ezeket összekeverjük a kukoricával és a felszeletelt olívabogyóval. Egy másik
A felkockázott sonkát, húst és uborkát összekeverjük a felszeletelt hagymával és a felaprózott tojással. Ízlés szerint sózzuk, a szósszal és a felaprítot
Lásd a halsalátával töltött paradicsomnál, annyi kivétellel, hogy ebben az esetben a hal helyett hússalátát használunk
A rizst a kurkumával, a kardamommal és a fahéjrúddal kissé sós, forró vízben kb. 10-15 percig főzzük. Lecsöpögtetjük és egy tálba öntjük. A mustármagot
A szójacsírákat mossuk meg, mártsuk forró,sós vízbe egy percre, majd öblítsük le hideg vízzel, és csöpögtessük le. A grépfrútot hámozzuk meg, a gerezdek
Az édeskömény szárát feldaraboljuk, gumóját szeletekre vágjuk. A paprikát kimagozzuk, felcsíkozzuk, a cukkinit felszeleteltjük, a zöldhagymát felkarikázzuk.
2-3 percig főzzük a cukkinit sós, lobogó vízbe. Ha éppen, hogy csak megpuhult csurgassuk le és hideg vízzel öblítsük le. A babbal együtt rakjuk tálba és a c
Ugrás a lap tetejére >>