A sót, a cukrot, a citrom levét és az ecetet a vízzel elkeverjük. A salátaleveleket alaposan megmossuk, majd a salátalébe mártjuk, és tálra helyezzük. Rálocs
A galambbegysalátát megmossuk és lecsepegtetjük. A csülöksonkát kockákra vágjuk. Ezután vinaigrette-öntetet készítünk az olajból, a mustárból és a borec
A felkockázott szalonnát a vajon megpirítjuk, majd tálra tesszük a salátával és a felszeletelt hagymával. Egy másik tálban összekeverjük az ecetet, az olajat
A salátát megtisztítjuk, kissé összetépkedjük, majd egy salátástálba tesszük. A paradicsomot, gombát, avokádót felszeleteljük, kevés citromlevet locsolunk
Egy teáskanálnyi mennyiséget lereszelünk a grapefruit héjából, majd meghámozzuk és felvágjuk a grapefruitot. Ezt követően elkészítjük az öntetet, amihez e
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Öntet:
A tojássárgáját, a dijoni mustárt gyöngyöző vízgőz felett habverővel fényesre verjük. Sugárban öntsük hozzá az olajat, és állandó kevergetés
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a felszeletelt uborkát, újhagymát és paradicsomot, valamint a felaprózott petrezselymet, majd sózzuk, borsozzuk. Egy másik
Ugrás a lap tetejére >>