Káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk és hagyjuk, hogy levet eresszen. Körtét felkockázva a salátaöntettel együtt összekeverj
Káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, és hagyjuk levet ereszteni, majd hozzáadjuk a mazsolát és a salátaöntetet. Búzacsírát
Káposztát csíkokra vágjuk, ecettel, sóval és cukorral összegyúrjuk, hagyjuk levet ereszteni. Szőlőszemeket kettévágjuk, kimagozva a salátába keverjük. Kók
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk. Utána sós vízben megfőzzük. A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk. A zöldségeket felszeleteljük, az öntetet elkészí
Megtisztított feketegyökeret durvára reszeljük, és összekeverjük egy kis ecettel. Paradicsomot hasábokra vágjuk, megfűszerezzük és beletesszük a salátába.
Hámozzuk meg a répát és a retket, mossuk meg, majd reszeljük le őket nagyobb lyukú reszelőn. Az uborkát mossuk meg, majd hámozás nélkül vékonyan szeleteljü
A salátalevet elkészítjük és belekeverjük egymás után a durvára lereszelt csemegeuborkát, feketegyökeret, és a zellert. Enyhén citromozzuk. Salátát a borá
Fogunk egy tálat, beleöntjük az olajat, majd ebben pácoljuk egy órát a kagylókat. Eközben egy üvegbe tesszük az olívaolajat, az ecetet, sózzuk, borsozzuk, maj
Ugrás a lap tetejére >>