Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot f
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a csilit, a mézet, a sót, a citrom héját és –levét, majd tegyük félre összeérni. A zöldbabot f
Almát durvára reszeljük és a megtisztított, keresztben finoman felcsíkozott cikóriát összekeverjük az almával és a reszelt céklával. Majd az egészet leönt
Hámozzuk meg a céklát, vágjuk fel kis hasábokra, vagy vékony szeletekre, tegyük egy tálba. Csepegtessük le a heringtekercseket. A halszeleteket terítsük ki, ve
Mossuk meg és szedjük leveleire a salátát. Tegyük egy konyharuhába, és tegyük a hűtőbe 3 órára, így jó ropogósak lesznek. Két tojást főzzünk keményre,
A megmosott húst leszárítjuk, majd 2 evőkanál forró olajon megsütjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd kiszedjük. A hagymát és a fokhagymát felaprítjuk, a
Káposztát csíkokra vágjuk, sót, ecetet és cukrot teszünk rá. Paprikát felcsíkozzuk, répát lereszeljük, zöldparadicsomot szeletekre vágjuk és a salátaönt
A cikória sérült leveleit levágjuk, majd fejét felszeleteljük, és a szintén szeletekre vágott almával összekeverjük. Egy tálban az olajhoz keverjük az ecete
Ugrás a lap tetejére >>