A felkarikázott hagymát forró vízbe tesszük, beleöntjük az ananászkonzerv levének a felét. Egy tálban összekeverjük az olajat, az ananászlevet és a curryt.
Paradicsomot hasábokra vágjuk, hozzáadjuk a felkockázott ananászt, és leöntjük salátalével. Fejessaláta-leveleken tálaljuk. Kókuszreszeléket adunk hozzá.
Ananászt, zöldpaprikát, almát és a zellert finom csíkokra vágjuk. Megfűszerezzük, citromlével öntözzük, diót vagy mandulát adunk hozzá, és hozzákeverjü
Ananászt feldaraboljuk és cukorral, maraszkinóval marinírozzuk. Diót megdaráljuk, zabpehellyel összekeverjük. Ananászdarabokat rétegesen egy tálra rendezzük.
Fogunk egy tálat, és alaposan összekeverjük benne az ecetet, a mézet, a mustárt, a sót és a borsot. Ezután egy salátástálba tesszük az összetépkedett aragu
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, az ecetet, a mustárt, a cukrot és a borsot, majd tegyük félre összeérni. Egy nagy tálat béleljünk ki a
Ugrás a lap tetejére >>