A garnélákat és a kagylókat grillezzük meg, és keverjük össze a fokhagymagerezdekkel, a citrom levével, olívaolajjal. Ízestísük sóval és borssal. Keverjük
A céklát sós vízben megfőzzük, meghámozzuk, majd recés késsel felszeleteljük. Fél liternyi salátalevet készítünk a köménymagból, ecetből, sóból, cuko
A megmosott káposztát és endíviát laskákra vágjuk. Néhány levelet félretehetünk a díszítéshez. A laskagombát csíkokra vágjuk. A tárkonyecetből, a dióo
a fenyőmagot pirítsuk meg zsiradék nélkül 3 perc alatt aranyszínűre. Az olajat, a balzsamecetet és a mustárt alacsony hőfokon, állandó kevergetés mellett fő
A homárokat forrásban lévő, sós vízbe dobjuk és fedő alatt, közepes lángon 20 percig főzzük. A megtisztított zöldbabot 5 percre forrásban lévő, sós víz
A salátaleveleket széttépkedjük, majd egy tálba tesszük. Ezután a paradicsomot és az almát felszeleteljük, majd a reszelt sajttal együtt a salátához adjuk. E
Az oreganot felaprítjuk, és a salátaöntetbe keverjük. A zöldégeket felszeleteljük, majd kicsit összekeverjük, és leöntjük az öntettel.
A búzaszemeket főzzük sós vízben 10 percig. Csepegtessük le, és csavarjuk ki a citrom levét. Az avokádó húsát vágjuk fel kis kockákra, majd locsoljuk meg a
Ugrás a lap tetejére >>