Egy tálban összekeverjük az olajat, a tejfölt, a citromlevet, majd sózzuk, borsozzuk, az őrölt paprikával és a petrezselyemmel ízesítjük. Az egészet a salát
A felszeletelt almát meglocsoljuk kevés citromlével, majd az összetépkedett salátához keverjük a felkockázott marhanyelvvel együtt. Ezután a gerezdekre bontott
A joghurtokat a tejföllel , a majonézzel a fűszerekkel és a fokhagymával kézi habverővel jól elkeverjük .
Ezután a kockára vágott almát , a sonkát , a saj
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpenyőben. Öntsük le a kisült zs
A tésztát főzzük ki, majd szűrjük le. A paradicsomot vágjuk kockára, a kínai kelt metéljük csíkokra. A kagyló levét szűrjük le, és a kagylókat szedjük
A burgonyát főzzük 15-20 percig lobogó vízben. Egy tésztafőző edényben 10 percig főzzük a kagylókat, amíg ki nem nyílnak. Vegyük ki a húst a kagylóhéjb
A burgonyát nagyjából 15-20 perc alatt épphogy puhára főzzük, majd egy kis hűlés után meghámozzuk és felszeleteljük. A paradicsomokat kimagozzuk, felszeletel
Mossuk meg a káposztát, vágjuk ki a torzsáját, és a kemény szélső részeket, majd vágjuk fel vékony csíkokra. Az almát mossuk meg, vágjuk negyedekre héjast
Ugrás a lap tetejére >>