Mossuk meg a
káposztát, vágjuk ki a torzsáját, és a kemény szélső részeket, majd vágjuk fel vékony csíkokra. Az
almát mossuk meg, vágjuk negyedekre héjastól. Vegyük ki a magokat, és vágjuk kis kockákra. Locsoljuk meg
citromlével.
Öntet:
Egy tálba öntsük bele a
joghurtot, adjuk hozzá az
ecetet és az a olajat,
borsozzuk meg, és egy villával keverjük össze.
Tegyük az
almát és a
káposztát egy tálba, öntsük rá az öntet 2/3-át, és jól keverjük össze. tálaláskor osszuk el hideg tányérokon, tegyük rá a
pisztrángfiléket, és öntsük rá a maradék öntetet. díszítsük dióbéllel és metélő
hagymával.
Mindössze 20 perc alatt elkészül.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>