Egy hagymát apríts pirosra, és süsd üvegesre. öntsd rá a sört, a húslevest, és 15-20 percig főzd lassú tűzön. A másik hagymát gyaluld le uborkagyalun, és
Bográcsba füstölt szalonnát aprózunk, rávágjuk a hagymát. Mikor pirulni kezd, felöntjük vízzel. Teszünk bele zöldpaprikát és sáfrányvirágot. Lassú tűz
A szalonnát felkockázzuk, zsírját kisütjük, majd kiszedjük. A zsírjához hozzáadjuk a többi zsírt, majd rátesszük a felkockázott gombát, és megpároljuk.
A szalonnát egyforma kockákra felvágjuk, majd egy serpenyőben kisütjük a zsírját, amiből 3 evőkanálnyit félreteszünk. A megmaradt zsiradékban megpároljuk a
A csirkehúst megtisztítjuk, majd feldaraboljuk. A hagymát felaprózzuk, olajon megpirítjuk, majd megszórjuk a pirospaprikával, és ebben megsütjük a csirkét. Mi
A marhahúst felkockázzuk, a csirkét pedig szétbontjuk, majd mindkettőt egy lábosba tesszük, és főzni kezdjük. Eközben a vegyes zöldségeket felszeleteljük, a
A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gyömbért, a fahéjat, a kurkumát és a harissát. Beletöltjük az alaplev
A bárányhúst az olívaolajban megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat tesszük, megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az árpagyöngyöt. Hozzáöntjük a
Ugrás a lap tetejére >>