Egy lábosba tesszük a húst és az összes zöldséget, valamint a petrezselymet és a babérlevelet, és felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, majd forrástól szá
Forraljuk fel az alaplevet, tegyük bele a csirkét. Közepes hőfokon kb. 12-15 perc alatt főzzük puhára. Vegyük ki a csirkemellet és tépjük darabokra. Újra forr
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a csirkehúst Addig főzzük, amíg teljesen megpuhul, majd kimerjük a levesből a húst. Helyére a
A megtisztított csirkehúst feldaraboljuk és a felszeletelt zöldséggel együtt 1 liter vízben feltesszük főzni, fűszer nélkül, csupán sót hozzáadva. Addig f
A csirkemellet az olívaolajban megpirítjuk, majd félretesszük. Helyére a hagymákat tesszük, megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk az árpagyöngyöt. Hozzáöntjük az
A fokhagymát és a gyömbért pároljuk meg az olajon 1 percig. Öntsük fel az alaplével és keverjük bele a kukoricát. Adjuk hozzá a csirkedarabokat és a szójasz
Gyümölcsöket kimagozzuk, felaprítjuk, héját lehúzzuk, citromlével megcsöpögtetjük, cukrot szórunk rá és állni hagyjuk. Túrót a tejjel simára keverjük
A csontokat 2 l vízben főzzük, figyeljünk arra, hogy lassú tűzön forrjon és időnként a habot, szedjük le a tetejéről. A mosott zöldségeket, fokhagymát, go
Ugrás a lap tetejére >>