Egy lábosba tesszük az árpagyöngyöt, a kakukkfüvet és a borókabogyót, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 25 percig főzzük lefedve. Ekkor h
A libaaprólékot egy lábosba tesszük, majd felöntjük egy liter vízzel, és így főzzük. Eközben a zöldségeket megtisztítjuk, majd ezeket is a levesbe tesszük
Az összes zöldséget megtisztítjuk, majd felkockázzuk, a hagymát lereszeljük. Zsíron megpároljuk őket, majd hozzáöntünk 1,5 liter vizet. Sóval, borssal íze
A csibeaprólékot mossuk meg, majd egy ek. zsírban pirítsuk át. A zöldségeket pucoljuk meg, és adjuk a húshoz. Pár percig pároljuk, majd öntsük fel 1,5 liter
Olvasszuk meg a vajat, tegyük bele az újhagymát, majoránnát, fokhagymát, húst, és pirítsuk kevergetés mellett 5 percig. Adjuk hozzá a levest, csicseriborsót,
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a köményt, a koriandert, a narancshéjat és a paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük az alaplével, majd f
A csicseriborsót hideg vízben kell áztatni egy éjszakát. Majd egy vízzel telt lábasba tegyük, amit forraljunk fel, és lassú tűzön főzzük kb. 1 órán keresz
éjszakára áztasd be hideg vízbe a csicseriborsót.Másnap tedd vízzel telt lábasba,forrald fel,majd lassú tűzön kb 1 óra hosszáig főzd,míg a csicseriborsó m
Ugrás a lap tetejére >>