» 2 ek. vaj » 3 felaprított újhagyma » 2 gerezd zúzott fokhagyma » 1 finomra vágott majorannaág » 350 g csont nélküli, kockára vágott csirkemell » 1,2 l tyúkalaplé » 350 g csicseriborsó » 1 bonquet garni » só, bors » 1 kockára vágott piros paprika » 1 kockára vágott zöld paprika » 125 g rövid tészta » pirítós
Olvasszuk meg a vajat, tegyük bele az újhagymát, majoránnát, fokhagymát, húst, és pirítsuk kevergetés mellett 5 percig. Adjuk hozzá a levest, csicseriborsót, bonquet garnit, és ízesítsük. Forraljuk fel a levest, majd főzzük 2 órán keresztül. Tegyük a fazékba a paprikát és a tésztát, majd főzzük még 20 percig. Pirítóssal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom