A felforrósított vajra szórjuk a lisztet, majd a rántásra öntjük a húslevest, és forrástól számított 3 percig főzzük. Ekkor belekeverjük az összetört av
A padlizsánt egészben előmelegített sütőbe tesszük egy negyed órára, majd félbe szeljük, kivájjuk a belsejét, amit villával összetördelünk és hozzádolg
Apróra vágott húsokat sós-ecetes vízben megabároljuk. Egyszerre feltesszük főni az áztatott babot és húst. Hozzáadjuk az összevágott zöldségeket, sózzuk.
Fogunk egy lábost, vizet töltünk bele, majd beletesszük a csirkemelleket, a petrezselymet és a vöröshagymát. Így főzni kezdjük, közben sózzuk, borsozzuk, a m
A babot egy éjszakára beáztatjuk. A káposztát átmossuk, majd a csülökkel és a babbal megfőzzük. Utána a csülköt kivesszük, és a zsíros részéből kis ko
A levesbe tesszük a babot, a feldarabolt zellert, hagymát és paradicsomot, valamint a bazsalikom felét, és forrás után még kb. fél órát forraljuk. Ezután letu
A csirkehúst egy lábosba feltesszük főni, majd amikor majdnem teljesen megpuhult, hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket is. Amikor a hús teljesen megpuhult,
A zellert, sárga- és fehérrépát megtisztítjuk, feldaraboljuk, majd hozzáadjuk a borjúcsontot és a babérlevelet, 3 l vízzel felengedjük, majd 2 órát főzzük
Ugrás a lap tetejére >>