A halak mindkét oldalán 2-3 mély vágást ejtünk, a hasuknál kinyitjuk őket. Az olvasztott vajat, a mustárt, a citromlevet és a petrezselymet összekeverjük, és
A halak mindkét oldalán 2-3 mély vágást ejtünk, a hasuknál kinyitjuk őket. Az olvasztott vajat, a mustárt, a citromlevet és a petrezselymet összekeverjük, és
A vizet felforraljuk, a citromfüvet, a galangált, a kaffer zöldcitrom levét és a tamarindkrémet beletesszük, majd a halmártást, a csilit, a hagymát, a sültcsi
Egy tálban a szójaszószt, a mézet, a szezámolajat és s fokhagymát összekeverjük. A rizspálcákat forró vízben lefedve 2-3 perig főzzük, majd leszűrjük és
Egy tálban a szójaszószt, a mézet, a szezámolajat és s fokhagymát összekeverjük. A rizspálcákat forró vízben lefedve 2-3 perig főzzük, majd leszűrjük és
Mangós-zöldcitromos mártás:
A hozzávalókat összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük, és állni hagyjuk.
Egy tálban a szójaszószt, a mézet, a szezámola
A halat sózzuk borsozzuk, majd a currykrém és a kókusztej keverékével a húsos felét megkenjük. Lefedjük, és 1 órára hűtőbe tesszük. Egy edényben olajat m
A tilipiát egy nagy kerámiatálba dobjuk. A zöldcitrom és narancs levét, a köményt, a sót, és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük, és fóliával letak
Ugrás a lap tetejére >>