» 3 tojás » 125 g porcukor » só » 100 g vaj » 1 kávéskanál őrölt fahéj » 15 g sütőpor » 60 g őrölt mandula » 125 g őrölt mogyoró » 125 g korinthoszi mazsola » 125 g szmirnai mazsola » 125 g szárított almakarika » 125 g kandírozott narancshéj
Egy kézi habverővel dolgozzuk össze a tojások sárgáját a porcukorral, valamint egy csipet sóval, hogy sima legyen. Ezután keverjünk hozzá 75 gramm puha vajat, a lisztet és a sütőport. Végül dolgozzuk hozzá a többi hozzávalót és a fahéjat is.
Egy formába tegyünk sütőpapírt, vajazzuk ki és osszuk el benne egyenletesen a tésztát. Előmelegített sütőben közepes lángon egy és negyed óra alatt megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom