Verjük a
tojássárgáját és az egész
tojást a vaníliás
cukorral,
sóval és
cukorral krémessé. Tegyük bele a mascarponét, és keverjük össze.
Készítsük el a
zselatint. Melegítsük fel a
konyakot 2 ek. Amarettóval. Oldjuk fel benne a
zselatint, majd keverjük el a mascarponés keverékkel. Tegyük a hűtőbe.
Keverjük össze a kávéval az Amarettót, tegyük a tortalapot tepsibe, majd öntsük rá a kávét és szórjuk meg
kakaóporral.
tojásfehérjét verjük kemény habbá, és adjuk hozzá a cukrot. Csúsztassuk a mascarponés keverékbe, majd tegyük a tortalapra. Tálalás előtt szórjuk meg tiramisu
kakaóporral.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>