A halat megsózzuk, kurkumával ízesítjük, majd olajon megsütjük.
A szárított chilit a salotta- és fokhagymával együtt összeturmixoljuk, majd olajon pár perc
A halat tegyük egy tányérra, locsoljuk meg a citrom levével, és hagyjuk kiolvadni. Az uborkát reszeljük finomra. A kiolvadt halakat töröljük szárazra, és a f
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Az articsókát, a majonézt, a sajtot villával összetörjük, majd fűszerezzük. A halat az articsókamázzal megkenjük, 10-12
Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 290 kcal/1220 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 250 fokra, légkeverés esetén elég a 230 fok is. A halból
A halat hideg víz alatt leöblítjük. A vajat megforrósítjuk, amikor barnulni kezd beletesszük a halat, és 4-5 percig pirítjuk. Addig sütjük, míg opálos és en
A sült paprika-pürét, a vajat turmixgépben összekeverjük, majd fűszerezzük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A
A pác hozzávalóit összekeverjük. A halat a páccal kívül-belül megkenjük, a maradékot pedig köré locsoljuk a tepsiben. Előmelegített sütőben 30-35 percig
A halat olívaolajjal megkenjük, megszórjuk az édesköménnyel, sóval és borssal. Grillen megsütjük és citromgerezdekkel tálaljuk.
Ugrás a lap tetejére >>