Elkészítési idő: kb 55 perc
Energiatartalom: 290 kcal/1220 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 250 fokra, légkeverés esetén elég a 230 fok is. A halból távolítsuk el a gerincet, és bontsuk fel. A halat mossuk meg alaposan, majd csorgassuk le
citromlével, és
sózzuk meg. A vörös
hagymát pucolás után aprózzuk fel. Mustárral kenjük meg a hal belsejét, majd tegyük bele a vörös
hagymát. A hasüreget fogpiszkálóval rögzítsük. A halakat kenjük be zsemlemorzsával, és nyomkodjuk rá. Vegyünk elő egy tűálló tálat, majd kenjük meg valamennyi
vajjal, ebbe fektessük bele a halakat. A halakon osszuk el a maradék
vajat, és így süssük meg 225 fokon körül belül 25 percig.
sós
burgonyával tálalhatjuk.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>