A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A piros színű kaliforniai paprikát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel össz
A pisztáciát, a vajat, a petrezselymet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Amíg a deszka ázik a grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik fele me
A sütőt 230 fokra melegítjük. A laposhalat fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk, a
Elkészítési idő: kb 30 perc
Energiatartalom: 373 kcal/1566 kj adagonként
A sütőt melegítsük elő 225 fokra, légkeverés esetén 205 fok is elegendő. 4 evőka
Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a narancshéjat,
Az olívaolajat nagy lábosban felforrósítjuk. A fokhagymát, a hagymát és az édesköményt 5 perc alatt megfuttatjuk. A paradicsomot, a sáfrányt, a narancshéjat,
A sült paprika-pürét, a vajat turmixgépben összekeverjük, majd fűszerezzük. A grillen a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és bedörzsöljük sóval.
A sárgarépát felcsíkozzuk és sós vízben kissé megpároljuk, majd leszűrjük. A
Ugrás a lap tetejére >>