A halat meg
sózzuk,
kurkumával ízesítjük, majd olajon megsütjük.
A szárított
chilit a salotta- és
fokhagymával együtt összeturmixoljuk, majd olajon pár percig pirítjuk. Felengedjük a
kókusztejjel, hozzáadjuk a szeletekre vágott
paradicsomot és a
citromhéjat, majd 10 percig főzzük. Amikor sűrű, belekeverjük a
paradicsompürét, rátesszük a halat, és néhány percig főzzük. A
hagymát felkarikázzuk, a zöld
chilit felszeleteljük, a
zellerzöldet felaprítjuk, a
gyömbért pedig nagyon vékony csíkokra vágjuk, majd a
citromlével együtt a halhoz adjuk. Megfordítjuk a halszeleteket, majd még néhány percig főzzük.
Rizzsel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>