» 1 evőkanál zöld currykrém » 2 evőkanál kókusztej » 8 repülőhal-,tilápia-,tenyésztettharcsa- vagy » nyelvhalfilé leöblítve és megszárítva (egyenként 18 dkg) » finom tengeri só és őrölt fekete bors, ízlés szerint » olaj, a sütéshez » 2 nagy tojás, felverve » 10 dkg finom, száraz kenyérmorzsa » zöldcitromgerezdek, a díszítéshez
A halat sózzuk borsozzuk, majd a currykrém és a kókusztej keverékével a húsos felét megkenjük. Lefedjük, és 1 órára hűtőbe tesszük. Egy edényben olajat melegítünk. Amikor elég forró a halakat a tojásba mártjuk, majd a kenyérmorzsába és 6 perc alatt megsütjük. Zöldcitromgerezdekkel kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom