Egy tálban a szójaszószt, a mézet, a szezámolajat és s fokhagymát összekeverjük. A rizspálcákat forró vízben lefedve 2-3 perig főzzük, majd leszűrjük és hideg vízzel leöblítjük. A rákokat, az ecetet és a gyömbért egy tálban összeforgatjuk. A sárgarépát, as mentát, és az újhagymát is egy tálban összekeverjük. Egy rizspapírlapot egy lapos tál meleg vízbe merítjük. Majd két nedves konyha közé fektetjük, 3-4 percig állni hagyjuk. A rizspapírt sima felületre fektetjük, a salátát, a rizspálcákat, és a rák- és sárgarépás keveréket rétegezve rátesszük, és óvatosan felhengereljük. Az oldalát, ahogy haladunk behajtjuk. Félbevágva, mártogatóssal kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom