Megpucoljuk a halakat és puhára főzzük. Apróra vágott petrezselymet és sót adunk hozzá. Csontokról lefejtjük a húst és visszatesszük a lébe. Fűszerekkel
A hal bőrét húzzuk le, szálkázzuk ki, és egy szitán törjük át. a vajat keverjük habosra, és keverjük hozzá a halat. Sózzuk, borsozzuk és citromlével íze
A hagymát, a fokhagymát, petrezselymet és zöldpaprikát leturmixoljuk. A halat felkockázzuk, majd a péphez adjuk, és még egyszer összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a
A halra locsoljuk a citromlevet, majd néhány percig állni hagyjuk. A zöldbabot feldaraboljuk, a krumplit felkockázzuk, a gombát és hagymát felszeleteljük. A hagy
A halakat 4-4 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Négyzet alakú celofánra rakjuk a lazacot, arra a parajt, majd egy másik halfilét, és az egészet f
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, tegyük bele a lisztet, majd öntsük rá a forró tejet, és addig főzzük, míg sűrű nem lesz. Tegyük még ebbe bele a tojá
A halat egy kivajazott lábosba tesszük, rátesszük a szeletekre vágott hagymát, majd felöntjük a borral és annyi vízzel, hogy ellepje. Alacsony fokozaton puhára
A halat egy napra víbe áztatjuk, majd nagyon apróra feldaraboljuk, hozzáadjuk a lereszelt főtt tojásokat, mustárt, cukrot, habzsákba tesszük az egészet és ízl
Ugrás a lap tetejére >>