Nagy serpenyőben forrósítsuk fel a vajat. 3 szelet halat rakjunk bele a bőrös oldalukkal lefelé és 3-4 perc alatt süssük meg. A szeleteket fordítsuk meg és a m
A burgonyákat meghámozzuk, felcsíkozzuk, és olajban kisütjük. Eközben egy tálban összekeverjük a kukoricalisztet, a lisztet, a sütőport, sót és borsot. Hozz
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 353 kcal/1475 kj adagonként
A brokkolit mossuk meg alaposan, vágjuk fel egyenlő nagyságú rózsákra. Sós vizet for
A halat megtisztítjuk, kis barázdákat vágunk, nagyobb szeletekre szeljük és sóval bedörzsöljük.
A vajat összedolgozzuk a préselt fokhagymával, a felszeletel
Csöpögtessük citromlevet a hal külső és belső részére, és jól dörzsöljük be. Sózzuk meg. Tegyük a halat a halkosárba, hogy megakadályozzuk a szétesést
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A paprikát zárt sütőben grillezzük 10.12 percig. A sült, forró paprikát takarjuk le fóliával, tegyük tálba, és
Az olajat, aprított fokhagymát és csilipaprikát, pirospaprikát elkezdjük hevíteni, majd beletesszük a rákokat és dobva-rázva készre sütjük.
A rákokat csöpögtessük le, a legszebbeket tegyük félre, a többit zúzzuk szét. Turmixgépben ezt a krémsajttal, a vajjal és a citromlével eldolgozzuk. Adjuk m
Ugrás a lap tetejére >>