Egy tálban összekeverjük a lereszelt hagymát, a tejszínt, a citromlevet, sózzuk, borsozzuk. Ezután belekeverjük a felcsíkozott heringeket, majd néhány órára
A halat kifilézzük, lehúzzuk a bőrét, majd az uszonyaiból, a fejéből és a gerincéből alaplevet főzünk. Ehhez felaprítjuk a hagymát, és a sóval és babaé
A halat teljesen puhára főzzük, majd levét leszűrjük. Egy lábosban összekeverjük világos vajas rántást csinálunk, belekeverjük a tejfölt, a bort és kevés
A kehelypoharakba egy-egy salátalevelet teszünk. Erre tesszük a meghámozott, magtalanított, kis kockákra vágott almát, a leszűrt konzerv kagylót és az apró cs
A burgonyát hámozzuk meg, és tegyük fel vízben főni. Főzzük puhára, majd szűrjük le, és törjük össze. Tegyük egy lábosba a halhúst, a borsot és a babé
A hosszában félbevágott kemény tojások sárgáját kiemeljük, összetörjük, vajjal mustárral összekeverjük. Sóval, borssal ízesítjük és visszatesszük a t
Tegyük a tintahalat egy tálba. Facsarjuk ki a citrom levét, csöpögtessük a halra, és szórjuk meg egy kevés tengeri sóval. Grillen süssük 5 percig, közben gya
Ha a rákhús mélyhűtött, először sós vízben megfőzzük.
A gombát felkockázzuk, vajon megpároljuk. Hozzádjuk a rákhúst, a felaprítt kaprot, a borsot, és
Ugrás a lap tetejére >>