Hagymát karikára vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk. Csíkokat a sóban tartjuk néhány órán át. Üveg aljára teszünk sós hagymát, pár szem borsot és babé
Készítsd elő a halat úgy, hogy a fejét és a farkát hagyd rajta. Átlósan irdald be a felületét, szórd be sóval, borssal, és önts rá egy kicsi citromlevet.
A felkarikázott burgonyát sós vízben megfőzzük, majd egy kivajazott jénaiba tesszük. A karikákra vágott répát 2 deka vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. H
A halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk és egy kivajazott jénaiba tesszük. Egy tálban összekeverjük a bort, a chutneyt,
A halat mossuk meg, ízesítsük sóval, borssal. Pucoljuk meg a gyöngyhagymákat. A paradicsomokat mossuk meg, majd keresztbe vágjuk be a felső részüket. A citromot
Elkészítési idő: kb 1 óra
Energiatartalom: 490 kcal/2065 kj adagonként
A fokhagymát pucoljuk meg, és 3 gerezdet hosszában vágjunk félbe. A citromot forró, f
A halakat felkockázzuk, majd felváltva nyársra húzzuk. A rákkal bezárjuk a nyársat, majd a bazsalikomos olajban pácoljuk. Eközben a rukkolát eloszlatjuk a tány
Keverjük össze egy tálban a lazacot, a párolt hagymát, a tojást, a lisztet. Ízesítsük sóval és rózsaborssal. Dolgozzuk jól össze, és forlmáljunk a masszá
Ugrás a lap tetejére >>