Grillezett csirkés-sajtos panino rukolával receptHány személyre: 4 személyre
» 4
csirkemellfilé
»
olívaolaj» 1 tk. csilipor
» 1 tk. durva szemű tengeri
só» 1/4 tk. frissen őrölt fekete
bors» 3 ek.
majonéz» 2 ek. dijoni
mustár» 8 szelet egyenként 1 cm vastag parasztkenyér
» 2 marék zsenge rukola
» 4 vékony szelet füstölt
gouda sajt
Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. Verjük vékonyra a
csirkemellet, majd minkét oldalát kenjük be olajjal, szórjuk meg csilivel,
sóval és
borssal. Süssük a húst lefedve, 4-5 percig. Közben forgassuk meg. Keverjük simára a
majonézt a
mustárral. Tegyük a kenyereket egy tepsibe, csepegtessük meg olajjal, fordítsuk meg, és kenjük be a
mustáros
majonézzel. Tegyük a kenyérszeletekre csirkehúst, rukolát és
sajtot. Fedjük le, és fedjük be a
majonézes kenyérrel. A szendvicseket nyomjuk össze, és zárt sütőben süssük 4-5 percig. Sülés közben fordítsuk meg. Vágjuk negyedekre, és tálaljuk.
Elkészítési idő: 23-25 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>