Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 192 kcal/805 kj adagonként
A paprikát mossuk meg, majd távolítsuk el a szárát és a magokat, és kockázzuk fel.
Halakat pucolás után hosszában kettéhasítjuk, sózzuk, megkenjük olajjal. Olajos ronggyal átkenjük a grillrácsokat, ráhelyezzük a halat, olajjal kenegetjük é
Elkészítési idő: kb 20 perc és a sütés
Energiatartalom: 366 kcal/1535 kj adagonként
A halfiléket daraboljuk fel 4-5 centiméteres darabokra, és fűszerezzük
A pontyot lesózzuk, leöntjük a citromlével, lisztbe, tojásba panírozzuk és megsütjük. A harcsát is lesózzuk, és lisztbe panírozzuk, majd belemártjuk a tojá
Halakat pucolás után beirdaljuk, sóval bedörzsöljük, és állni hagyjuk. Paprikás liszteben megforgatjuk őket és forró olajban a tepsiben kisütjük. Ha kész,
A halat összeturmixoljuk a tojásfehérjével, a citromhéjjal, turbolyával és sóval, majd hozzákeverjük a lisztet is. Gombócokat csinálunk belőle, és gőz fele
A burgonyát főzzük meg sós vízben, szűrjük le és karikázzuk fel.
A halat villával tördeljük össze és dolgozzuk össze a paradicsomszósszal, a tejszínnel,
A vajat, mustárt, citromlevet, Worchestert, sót, borsot, petrezselymet összekeverjük, rákenjük a kenyérre, ráhelyezzük a salátákat végül a heringszeleteket.
Ugrás a lap tetejére >>