Főzzük meg a tésztát sós vízben. Adjuk hozzá a vajat és tartsuk melegen.
Tegyük serpenyőbe a halat, fekete borsot, petrezselymet, és tegyünk rá annyi vizet
Hétliteres bográcsban hat liter halászlevet főzünk. Kisebbekből alaplevet, nagyobbakból darabos halat csinálunk. Darabokra vágott halakat besózzuk és állni ha
A halakat legjobb filézni,mert bőrük rátekeredik a daráló késére( a halárust megkérhetjük,hogy fillézze ki) .Ezután sűrű rostélyú darálón ledarálom k
Megnyúzzuk a halakat, ledaráljuk, majd adunk hozzá zsemlemorzsát, ledarált vöröshagymát, fokhagymát, sót, borsot és tojást. Összegyúrjuk, majd hűtőszekré
A halfiléket sózd meg, és locsold meg citromlével. Olajat forrósíts fel serpenyőben, rakd bele a szeleteket, és süsd meg mindkét oldalon.
Ha úgy érzed, hogy
A húslevest felforraljuk, hozzáadjuk a zselatinport, majd lehűtjük. Őrgerinc formába öntjük a felét, lehűtjük, majd ráöntjük a maradék aszpikkal, citrommal
Alaplelet főzünk a fejekből és az apró halakból. Majd szűrön átpasszírozzuk a halakat és ismét főzzük 10 percig. Ha felrottyan beletesszük a darabolt halak
A burgonyát hámozzuk meg, és tegyük fel vízben főni. Főzzük puhára, majd szűrjük le, és törjük össze. Tegyük egy lábosba a halhúst, a borsot és a babé
Ugrás a lap tetejére >>