A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd megsózzuk, feltekerjük, megtűzzük és egy jénaiba tesszük. Vajból és lisztből rántást csinálun
A halra citromlevet locsolunk, fél órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. A felkockázott szalonnát az olajaban megsütjük, tálra tesszük
Az elnegyedelt hagymákat a zsíron megpirítjuk, majd puhára pároljuk. Ekkor adjuk hozzá a felszeletelt káposztát, a babérlevelet, a borókabogyót és egy pohár
Egy lábosba 7,5 deci vizet töltünk, beletesszük a borókabogyót, a babérlevelet, a mustármagot, a felszeletelt hagymát, a petrezselyemzöldet és az ecetet. Sózz
A halat serpenyőbe tesszük, sózzuk, megszórjuk a kakukkfűvel, majd felöntjük a borral és az olívaolajjal. Így lefedve 5 percet pároljuk, majd kiszedjük szálk
A felkockázott zöldségeket az ecetes borban megfőzzük, közben a halat gőz felett puhára pároljuk. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a zöldséges pácot, és
A megmaradt rántott halat tegyük egy tálba. Készítsünk egy ecetes salátalevet, tegyünk bele törött borsot, citromhéjat, babérlevelet, és a hagymát. Forralju
A konyhakész halra citromlevet locsolunk, negyed órát állni hagyjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután a szalonnacsíkok egy részével megtűzdeljük, a többit egy j
Ugrás a lap tetejére >>