A rák húst, miután fűszeres vízben megfőztük, megszabadítjuk a páncéljától. A felkockázott gombát, megpirítjuk vajban. Rántást készítünk lisztből, 5
A krumplit sós vízben puhára főzzük, villával átnyomkodjuk és beledolgozzuk a lisztet, a sütőport, a fokhagymás sót és a vajat. Felengedjük hideg vízzel é
A combokat lesózzuk, először lisztbe, majd tojásba, végül morzsába forgatjuk őket és megsütjük az olajban. A hagymát felkarikázzuk, a paprikát, paradicsomot
A mogyorót száraz serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük, a zöldbabot pedig 1-2 percre forró vízbe tesszük. A halat feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk, majd
Tepsibe tesszük a halat. A krumplit hosszú csíkokra vágjuk és együtt olajban kisütjük a hallal. Evés előtt fűszerezzük.
Sóval kívül-belül bedörzsöljük, felhúzzuk a nyársra a szalonnával együtt. Parázs fölé tartjuk és ropogósra sütjük. Alufóliába csomagolva a krumpli a p
Egy serpenyőben főzni kezdjük a gyömbért, a bort és a narancslevet, majd beletesszük a felkockázott narancsot is. Ezt felöntjük a vízzel elkevert keményítőv
A megtisztított, megmosott, lecsöpögtetett halat fűszerezzük sóval és borssal.
Egy sütőedénybe locsoljunk az olívaolajból, tegyük az aljára a felvágott pa
Ugrás a lap tetejére >>