A halat sózzuk, elősütjük. A gombákat leforrázzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, a borsot, az ecetet, sózzuk, borsozzuk. A gombát a halra kanalazzuk, rászórjuk a
A gombát beáztatjuk, a répát felkarikázzuk. A felaprózott hagymát megpirítjuk az olajban, majd hozzáadjuk a halat, a vermutot és a bort. Negyed órát főzzük,
A halat besózzuk, majd készre sütjük. A vajhoz keverjük a felaprózott chilit, petrezselymet és a rózsaborsot, kissé megmelegítjük, majd a halra folyatjuk. Vég
A harcsahúst besózzuk, majd paprikás lisztben megforgatjuk, majd serpenyőben kisütjük. A süllőhúst megtisztítjuk, majd 1-1,5 cm vastag szeletekre várjuk, és b
Szedjük le a halról a pikkelyeket. Facsarjuk ki a citrom levét, és locsoljuk meg vele a halat kívül-belül, majd ízesítsük sóval. Kenjük be olajjal a gázgrill
Halfiléket aprítsuk fel.
Tálban keverjük össze a gnocchit, tojásokat, tejszínt, zsemlemorzsát. Tegyük bele a halat, és a masszát ízesítsük.
Tésztát sodo
A felszeletelt halat almalébe tesszük, majd az őrölt pisztáciába forgatjuk, és egy órára hűtőbe rakjuk. Eközben a lisztet elkeverjük a tojással, és annyi l
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 144 kcal/602 kj adagonként
A halszószt, a cukrot, a kókuszkrémet keverjük el a currypasztával. Annyi currypasztá
Ugrás a lap tetejére >>