Elkészítési idő: kb 45 perc és 1 óra sütés
Energiatartalom: 733 kcal/3076 kj adagonként
A spárgát mossuk meg alaposan, és hámozzuk meg. A keményebb, fas
Keverjük össze az ázsiai zöldsalátát, az uborkát és a koriandert egy tálban. Az édes csiliszószt, a halszószt, a rizsecetet és a mogyoróolajat is keverjük
A gardát bevagdossuk, majd nyársa tűzzük a gerincvonala mellett. Sózzuk, paprikázzuk, majd a tűzben késre sütjük. Végül ízlés szerint valamilyen körettel v
Főzzük ki a makarónit.
Olajat forrósítsunk fel, és dinszteljük meg benne a hagymát. Tegyük bele a hallevest, tintahalat és főzzük 5 percig. Adjuk hozzá a b
Egy tálban keverjük össze a tojássárgákat, a tejszínt, sót és borsot. Adjuk hozzá az összemorzsolt halat. Vajban pároljuk meg a felkarikázott, a póréhagym
A vajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymákat, majd dolgozzuk hozzá a halszálkát. Ízesítsük sóval, borssal és a fűszercsokorral. Engedjük fel a borral
Távolítsuk el a tintahalból a belső áttetsző csontot. Vágjuk kis kockára a paradicsomot. Fokhagymát zúzzuk nagyon finomra.
Törjük darabokra a kenyeret, majd
A borókabogyót mozsárban nagyon apró darabokra törjük. A füstölt hasfalat csíkokra vágjuk, és tányérra helyezzük. Az olaj, a borókabogyó, az ecet, só, bo
Ugrás a lap tetejére >>