» 24 mozzarellgolyó » 24 friss bazsalikomlevél » 12 felezett koktálparadicsom » 1 evőkanál finomra vágott snidling » 60 ml extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Egy félbevágott paradicsomot tűzünk a nyársra, ezt követi a bazsalikomlevél, majd a mozzarella. ezt addig ismételjük, míg a hozzávalók elfogynak. Helyezzük a nyársakat egy tálra, szórjuk meg apróra vágott snidlinggel, sózzuk, borsozzuk és spricceljük meg olajjal.
Elkészítési idő 15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom