Hevíteni kezdjük az élesztőt 1 deci vízzel és 1 evőkanál lisztet adunk hozzá. Majd hozzá adagoljuk a többi lisztet, 2 dl langyos vizet, sót és jól összedol
2 evőkanál olajon a rizst hevíteni kezdjük, majd felengedjük fél liter forró vízzel és megpuhítjuk.
A felengedett tenger gyümölcseit jól átmossuk.
A megma
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, 8 részre vágjuk és bedörzsöljük sóval.
Hevíteni kezdjük a vajat a liszttel, majd rálocsoljuk a tejet és
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, 4 részre vágjuk, beirdaljuk, kissé kiklopfoljuk és sóval, borssal megszórjuk.
Sós-citromos vízben 2 percig
Fogunk négy alufóliadarabot, mindegyikre teszünk egyet-egyet az összes halból, rákból, kagylóból, valamint egy-egy ek. bort és bazsalikomot. Az összeset felgö
Kezdjünk el főzni egy liter vizet és tegyük bele a felvágott répát, hagymákat, néhány citromkarikát és a bort. Fűszerezzük sóval és borssal. Pároljuk 20
Sózzuk és borsozzuk meg a lisztet, és tegyük lapos tálba. Forgassuk meg benne a filéket. Olvasszuk meg a vajat, és pirítsuk meg benne a halat.
Öntsük rá a ha
Egy edényben főzzük meg a burgonyát a héjában, majd hámozzuk meg, és hagyjuk kihűlni. A halszeleteket bevagdossuk, és bedörzsöljük sóval, borssal, majd lefe
Ugrás a lap tetejére >>