» 60 dkg halfilé » só » 1 mk. őrölt fekete bors » 20 dkg fagyasztott tenger gyümölcsei keverék » fél citrom » 4 evők. finomliszt » 3 tojás » 6 evők. zsemlemorzsa » olaj
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk, 4 részre vágjuk, beirdaljuk, kissé kiklopfoljuk és sóval, borssal megszórjuk. sós-citromos vízben 2 percig forraljuk a tenger gyümölcseit, majd leszűrjük. Rákanalazzuk a halszeletekre és felgöngyöljük. Bepanírozzuk a lisztbe, a felvert tojásba és a zsemlemorzsába, majd forró oljban aranybarnára sütjük. Tálaláskor felszeleteljük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom