» 4 db 6 dkg-os harcsafilé » só » 1/2 evőkanál fűszerpaprika » fokhagymapor » 24 dkg süllőfilé » 4 tojás » 1 evőkanál tej » 4 db 12 dkg pontyszelet » só » 20 dkg liszt » 20 dkg zsemlemorzsa » olaj
A harcsahúst besózzuk, majd paprikás lisztben megforgatjuk, majd serpenyőben kisütjük. A süllőhúst megtisztítjuk, majd 1-1,5 cm vastag szeletekre várjuk, és besózzuk. Ezeket először a lisztben megforgatjuk, majd belemártjuk a tojásos-tejes-lisztes keverékbe, és olajban kisütjük. A pontyszeleteket besózzuk, és egyszerűen kirántjuk. A halakat egy nagy tálon együtt kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom