» 2 doboz albán kagylókonzerv » 1 nagy savanykás alma » 10 cm hosszú póréhagyma darab » 1 zöldpaprika » 4 fejessaláta-levél » 2 evőkanál kukoricaolaj » 1 citrom » 1 késhegynyi őrölt fehér bors » Só » 2-3 ág metélő petrezselyemzöld » 1 paradicsom
A kehelypoharakba egy-egy salátalevelet teszünk. Erre tesszük a meghámozott, magtalanított, kis kockákra vágott almát, a leszűrt konzerv kagylót és az apró csíkokra vágott póréhagymát, amit előzetesen összekevertünk olajjal és citromlével. A tetejét paradicsom- és zöldpaprika szeletekkel, valamint nagyobb kagylókkal, citromkarikával és petrezselyemzölddel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom