A csirkemellet, a padlizsánt, a burgonyát és a paradicsomot vágjuk kockára. A kókusztejben pároljuk puhára. A lisztet, a morzsát, a parmezánt, a vajat keverjük
Vágjuk le a saláta külső leveleit, majd vágjuk ki a torzsát. Tartsuk őket forró víz alá, hogy szétváljanak a levelek. Burkoljuk konyharuhába, és tegyük a h
Tisztítsuk és mossuk meg a kelbimbót, sós vízben pároljuk puhára, szűrjük le, majd halmozzuk egy kivajazott sütőedénybe. Erre rétegezzük a kockára vágott
A póréhagymát tisztítsuk meg, folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le és pároljuk meg sós vízben körülbelül fél óra alatt. Ezután 4 póréhagy
Folyó víz alatt öblítsük át az endíviát, csöpögtessük le és vágjuk ki a torzsáját. Ezután főzzük fel a vizet és dolgozzuk bele a citromok levét , vala
Olajon süssük üvegesre a hagymát, majd pirítsuk hozzá a fokhagymát. Adjuk hozzá a currykrémet, a citromlevet és alaposan keverjük össze. A darált húst, zsem
A rizst összekeverjük a darált hússal, a tojással és a mandulával, majd megsózzuk és megborsozzuk. A datolyát kimagozzuk és kis kockára vágjuk, és a darált
A húst hosszában bevágjuk, majd a nyílásba töltjük a debrecenit, amelyek végét előzőleg levágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, és a grillfűszerrel ízesítj
Ugrás a lap tetejére >>