Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, az oregánó felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, az oregánó felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
A pulykamellből levágunk 4 szeletet, kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, és alufóliára helyezzük, úgy, hogy a szélek fedjék egymást. A maradék húst finomra dar
A kacsamellről vegyük le a bőrt, majd vágjuk kockára a húst. Tegyük bele a fehérborba, adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a zöld fűszereket, és a babérlevele
A combokról leszedjük a húst, majd sózzuk, borsozzuk, és forró olajon elősütjük. Utána ráhintjük a bazsalikomot.
A nyúlhúst finomra daráljuk, majd összek
A lisztet összegyúrjuk az élesztővel, tojássárgájával, vajjal, sóval és egy kevés vízzel.
A hagymát felaprítjuk, és olajon megfonnyasztjuk. Rátesszük a
Először bepácoljuk a marhaszeletet. A cukrot, sót, borsot és a kakukkfüvet összekeverjük és ezzel alaposan meghintjük a hús minkét oldalát. 1 napig hűtőben
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és alufóliára tesszük, úgy, hogy egy kicsit fedjék egymást. A kolbászról lehúzzuk a bőrt, majd finomra
Ugrás a lap tetejére >>