A húsról leszedjük a hártyát, majd sóval, borssal és grillfűszerrel ízesítjük. Utána beborítjuk a szalonnával, megkötjük, majd rózsa- és zöldborssal í
Az őzfilé mindkét oldalát süssük 5 percig forró olajban. Ízesítsük sóval, borssal, és hagyjuk kihűlni. Vágjuk 10 szeletre.
Tisztítsuk és mossuk meg a sal
A húst összedolgozzuk a rizzsel, a zellerrel, a tojással és a zúzott fokhagymával. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük. Ebből a masszából gombócoka
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és bedörzsöljük a grillfűszerrel. Alufóliára tesszük, úgy, hogy a végek fedjék egymást.
A parajt forró ecetes víz
A csirkét, a borjúhúst, a fokhagymát és a mogyoróhagymát átdaráljuk vagy turmixoljuk. Hozzáadjuk az apró darabokra vágott baconszalonnát, sonkát, tojást, b
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A muffinformát kibéleljük papírral. A szalámit apróra kockázzuk. A babot lecsepegtetjük. A hagymát finomra vágjuk, majd fe
A paprikát megmossuk. tetejüket levágjuk és kicsumázzuk. A kolbászból kinyomjuk a tölteléket.
A gombát megmossuk és feldaraboljuk, a zöldfűszereket apóra v
A pórét a sonka szélességével megegyező nagyságban feldaraboljuk, majd fél liter sós vízben kb. 10 perc alatt készre főzzük. Ezután mindegyiket egy-egy szel
Ugrás a lap tetejére >>