A paprikát megmossuk. tetejüket levágjuk és kicsumázzuk. A kolbászból kinyomjuk a tölteléket.
A gombát megmossuk és feldaraboljuk, a zöldfűszereket apóra vágjuk. A fokhagymát megpucoljuk és szétzúzzuk.
Az olívaolajat felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a kolbásztölteléket, a gombát, a zöldfűszereket és a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk és pirospaprikával fűszerezzük. Hozzáadjuk a paradicsommártást és a fenyőmagot.
5 percig forraljuk, majd a paprikák belsejébe töltjük. 15 perc alatt gőzben megpároljuk és tálaljuk.
Elkészítési idő: 40 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom