A szőlőleveleket öblítsük le, majd fektessük konyharuhára.
A rizst és a felaprított vöröshagymát vajbna pároljuk meg, majd engedjük fel húslevessel. Amiko
A sertéshúst, a zsemlemorzsát, a hagymát, fokhagymát, oregánót, köményt, chiliport és a tojást egy nagyobb edényben alaposan átgyúrunk. A keverékből 3-4 c
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat és a kolbászt kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és
Húzzuk le a paradicsom héját, magozzuk ki és kockázzuk fel.
A megtisztított zöldbabot pároljuk meg sós vízben, majd szűrjük le és csöpögtessük le. Ezutá
Edénybe keverd össze az olajat, hagymát, citromlevet, kapribogyót, majd verd fel.
A füstölt lazacot és a hagymát helyezd el tányérokon.
Az öntetet csöpögte
A kompóthoz keverjük el az almalevet, a citromlevet, a mustárt és a mézet, majd tegyük egy fazékba, és forraljuk fel. A folyadékot főzzük el 1/8 literre. Tegy
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk le a paradicsomok tetejét, és kaparjuk ki a húsukat. Sózzuk meg, majd állítsuk fejjel lefelé, hogy kicsöpöghessen.
A rizst puhára főzzük, sózzuk, borsozzuk, majd kevés ecettel ízesítjük. A póré zöld részét 15 cm-es darabokra felvágjuk, 5 percig forró vízben puhítjuk,
Ugrás a lap tetejére >>