Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vágjuk le a paradicsomok tetejét, kanalazzuk ki a belsejüket, sózzuk meg, és fordítsuk lefelé, hogy kicsöpögjön. A húsuk
Alaposan mossuk át a húst, szabadítsuk meg a felesleges zsiradéktól és tegyük negyed órára a mélyhűtőbe. Ezután szeljük fel nagyon vékonyan. Osszuk szét n
A nyelvet pár percre forró vízbe tesszük. Utána lehúzzuk a bőrét, és 1 l sós vízben alacsony hőmérékleten 2,5 órát főzzük, a sárgarépával és fűszer
Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne az összepréselt fokhagymát, a szójaszószt, az olajat, a gyömbért és a sehrry-t. A csirkeszárnyakat egy tepsibe tessz
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, az oregánó felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, a bazsalikom felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, az oregánó felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Keverjük össze egy edényben a húst, a hagymát, a kakukkfű felét, a fokhagymát és a sajtot. Fűszerezzük még meg, majd alaposan gyúrjuk át. Ebből a masszáb
Ugrás a lap tetejére >>