Olajon süssük üvegesre a hagymát, majd pirítsuk hozzá a fokhagymát. Adjuk hozzá a currykrémet, a citromlevet és alaposan keverjük össze. A darált húst, zsemlemorzsát, sót, borsot és a koriandert alaposan forgassuk át és adagoljuk hozzá a hagyma-currys tölteléket.
Engedjük ki a tésztát és vágjuk ketté. Kanalazzuk a húsos tölteléket és oszlassuk el egyenletesen. Tűrjük fel a tészta mindkét oldalát és nyomjuk le, amíg teljesen lezár. Hintsük meg szezámmaggal és előmelegített sütőben negyed óráig készre sütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom