A lisztet egy deszkára halmozzuk, majd rászórjuk a szalalkálit, a sót és a cukrot. Ezt elkeverjük, majd rátesszük a tojások sárgáját és a pálinkát. A toj
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet a zsírral elmorzsoljuk, hozzáadjuk az élesztőt és a többi anyagot. Gyenge rétes tésztát kapunk, amit
Egy edénybe tördeljük bele a tésztát, majd öntsünk rá annyi forró vizet, amennyi ellepi. Mikor megpuhult, leszűrjük és összekeverjük a fűszerekkel és az a
Egy edénybe tördeljük bele a tésztát, majd öntsünk rá annyi forró vizet, amennyi ellepi. Mikor megpuhult, leszűrjük és összekeverjük a fűszerekkel és az a
Egy edénybe tördeljük bele a tésztát, majd öntsünk rá annyi forró vizet, amennyi ellepi. Mikor megpuhult, leszűrjük és összekeverjük a fűszerekkel és az a
A hozzávalókat összegyúrjuk, jól kidagasztjuk, majd egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap kinyújtjuk, kiszaggatjuk, és megsütjük.
Egy tálban mixeljük össze a lisztet és a vajat, majd dolgozzuk még bele a sajtot és a mártást is. Az így kapott tésztából egy nagy gombócot készítünk, maj
Egy tálban összekeverjük az összetört túrót, a krémsajtot és a Rama margarint, majd beleszórjuk a felaprózott zöldfűszereket és az összepréselt fokhagymá
Ugrás a lap tetejére >>