Az élesztőt kevés cukros, langyos tejben felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a liszttel, a vajjal a túróval, a cukorral, sóval és tojássárgájával. Ezután kinyú
Fogjunk egy tálat, öntsünk bele némi langyos vizet, amiben a szalalkálit feloldjuk. Egy tálban a lisztet keverjük el a sóval és a szalalkális vízzel. Adjuk hoz
A hozzávalók összekeverésével gyúrjunk kemény tésztát. Ezt a tésztát töltsük a kekszkészítőbe. Csináljunk mindenféle formákat, majd azokat helyezzül e
Egy tálba szórjuk bele a lisztet, az élesztőt és a sót, ezeket keverjük össze, majd a középen készítsünk egy mélyedést. Ide öntsük bele a vizet és az ol
A sonkát egy nagy lábosba tesszük, és megfőzzük. Eközben a levelestésztát meghajtogatjuk, majd egy gyúródeszkán kinyújtjuk. A tejből, lisztből és Rama mar
A tészta egy részét kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd sütőlapra tesszük. Egy tálban összekeverjük a ledarált sonkát, a tojást és a tejfölt. A maradék tészt
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy órát állni hagyjuk. Eközben egy tálban összekeverjük a sonkát a sajttal és a tejföllel. A tésztát kinyújtjuk
A lisztet a Rama margarinnal, a tojás sárgájával, a rummal és annyi tejföllel vagy vízzel összedolgozzuk, hogy rugalmas tészta legyen, majd legalább egy órára
Ugrás a lap tetejére >>