A hozzávalókból tésztát gyúrunk, amit félreteszünk másfél órát pihenni. A tésztát 5 mm vastagra kinyújtjuk, és pogácsaszaggatóval kis kekszeket készít
A liszthez hozzáadjuk a kefirt, a vajat és a szódabikarbónát, az egészet jó alaposan összegyúrjuk, majd egy belisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk, és egy pog
Egy tálban mixeljük össze a lisztet és a vajat, majd dolgozzuk még bele a sajtot és a mártást is. Az így kapott tésztából egy nagy gombócot készítünk, maj
Az élesztőt a tejjel felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a liszttel, sóval, ecettel és olajjal. 6 gombócot formázunk belőle, kinyújtjuk, majd 8 cikkre vágjuk. Felt
A szárított élesztős lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, a sót, az olvasztott vajat és a meleg tejet. Az egészet összegyú
A vizet egy teflonedényben felforraljuk, majd belekeverjük a Ramát. Amikor forr, folytonos keveréssel beleszórjuk a lisztet, majd 3 percig kevergetve főzzük. Után
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd egy órára hűtőbe tesszük. Ezután kinyújtjuk, és 24 darab háromszögre felvágjuk. A kolbászból és a sajtból is 2
Egy tálba összegyúrjuk a lisztet, vajat, túrót. Az élesztőt kevés langyos tejjel, egy kockacukorral felfuttatjuk, majd az összegyúrt tésztához keverjük. Bele
Ugrás a lap tetejére >>