A tejet felforraljuk a vajjal, majd megsózzuk, hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük, amíg az edény falától elválik. Amikor kihűlt, hozzáadunk 3 tojást és
A tésztát kinyújtjuk, majd egy széles pohárral köröket szaggatunk ki belőle. Ezután minden második kör közepét még egy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A
Daráljuk le a húst, és keverjük el a tojássárgákkal, a tejföllel, az apróra vágott hagymával, sóval és borssal. Ezt a keveréket osszuk el 4 felé, formálju
Egy edénybe tördeljük bele a tésztát, majd öntsünk rá annyi forró vizet, amennyi ellepi. Mikor megpuhult, leszűrjük és összekeverjük a fűszerekkel és az a
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a lisztet, a vajat, a chilit, az ajókát és a reszelt sajtot. Az így kapott masszát fóliázzuk be, és tegyük félre pihenni n
Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a vajat, és habosra verjük úgy, hogy közben hozzáadagoljuk a cukrot, a vanillincukrot, a rumot és a fűszereket, majd a tojá
Fogjunk egy tepsit, vágjunk bele egy akkora sütőpapírt, ami teljesen befedi. A reszelt sajtot kis adagokban halmozzuk rá a papírra úgy, hogy mikor a sajt megolvad,
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd néhány órát hűvös helyen pihentetjük. Eközben a felszeletelt gombát vajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk. Ezután
Ugrás a lap tetejére >>