Daráljuk le a húst, és keverjük el a
tojássárgákkal, a
tejföllel, az apróra vágott
hagymával,
sóval és
borssal. Ezt a keveréket osszuk el 4 felé, formáljunk belölük kosárkákat, majd olajjal kenjük meg őket, és egy kiolajozott tepsiben 200 fokon süssük szinte készre. Eközben keverjük össze a túrót, a reszelt
sajtot, a 2
tojás sárgáját és a zsemlemorzsát. Adjuk még hozzá a finomra vágott zöldségeket,
sót és a
tojásfehérje habot. Ezzel a keverékkel töltsük meg a kosárkákat, majd tegyük vissza a sütőbe, és 8 perc alatt süssük készre. Végül szórjuk meg a kosárkákat kevés reszelt
sajttal. 2 óra alatt elkészíthető.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>